Terug naar de ponykamp homepagina

Tijdens het zomerkamp gaan de deelnemers lekker paardrijden. Je rijdt op een paard/pony van ons of op hebt je eigen paard/pony meegenomen. Daarnaast hebben we leuke andere activiteiten die samen een fantastische week vormen.  Zo doen we leuke bosspellen, kunnen we zwemmen met mooi weer en gaan we natuurlijk de pony’s pimpen. Ook gaan we een middag naar pretpark Drouwenerzand.

De zomerkampen beginnen op zondagmiddag om 13:00 uur. We ontvangen dan iedereen in de groepsaccommodatie aan de achterzijde van de manege. Na uitleg en een eventuele rondleiding nemen we afscheid van het thuisfront en kunnen we beginnen! Op vrijdag rijden we nog een laatste keer paard en zoeken de deelnemers daarna al hun spullen bij elkaar. We sluiten het ponykamp af met een gezellige lunch en daarna kunnen de deelnemers vanaf 13.30 uur worden opgehaald. Een beetje vermoeid, maar met vele leuke herinneringen rijker, gaat iedereen weer naar huis.

Belangrijke informatie

  • We hebben dit jaar geen prijsverhoging doorgevoerd omdat de duur van het zomerkamp is verkort (zondag 13.00 uur tot vrijdag 13.30 uur). Daarom kost het zomerkamp €370,- waarvan de aanbetaling €80,- is.
  • De factuur wordt opgestuurd nadat wij het inschrijfformulier hebben ontvangen. De betaling van de factuur is een bevestiging van de inschrijving.
  • Het deelnemersaantal ligt tussen de 15-25 deelnemers om de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden. We kunnen ook rekening houden met bepaalde diëten en eetgewoonten: geef dit dan aan bij de inschrijving.
  • Op dit moment is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de ponskampen van 2022. Houd deze pagina goed in de gaten voor de ponskampen van 2023!
  • Voor meer informatie kunt u altijd even mailen () of bellen (0599-564881).