Terug naar de homepagina

Manege Gasselte is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1979 en vanaf 1987 gevestigd op de huidige locatie aan het Lutkenend in Gasselte. Bij ons staan sfeer, welzijn, kwaliteit, respect en vriendschap hoog in het vaandel. We zijn door de FNRS dan ook beoordeeld met
4 sterren, waar we erg trots op zijn.

Van jong tot oud, recreatief of wedstrijd-ruiters, dressuur of springen, binnen of buiten – iedereen is welkom op Manege Gasselte. Ook voor mensen met een beperking of voor mensen in de dagbesteding is er een warm welkom plekje en behoren zij ook tot ons vaste team. Daarnaast zijn wij een opleidingsbedrijf en zijn dus ook stagiaires regelmatig onderdeel van ons team. Dit maakt ons een divers team, waar we trots op zijn.

Sociaal maatschappelijk ondernemen

Manege Gasselte heeft oog voor sociaal maatschappelijk ondernemen. Voor het bouwen van onze website heeft Manege Gasselte bewust gekozen voor ICTerium, niet alleen vanwege hun kwaliteiten maar ook helpen we daarmee mensen met een arbeidsbeperking hun talenten in de ICT te ontplooien en aan zicht op passend werk of behoud van werk. Wil je meer weten over ICTerium klik op het logo.