Buitenritten over de Drentse Hondsrug en door het Staatsbos.

Bosritten te paard, speciaal ook voor vakantiegangers, dagelijks vanaf Manege Gasselte! Alle seizoenen van het jaar, 7 dagen per week!

Uiteraard zijn er weer alle dagen bosritten. In alle seizoenen hebben  het bos en de heide hun eigen schoonheden. ...  Het is echt genieten. Zowel met beginners als gevorderden gaan wij dagelijks het bos in!
We rijden alle dagen,  dus lang van te voren afspreken is niet nodig. Normaal gesproken is er dezelfde dag nog plek voor u. Bovendien rijden we zelfs met individuele aanmelders!

Ook onze standaard thema buitenrit op zondagochtend van 10.00 u. tot 12.00 u. is een echte aanrader. ( Naar het bos met Jos.)
Jong of oud, iedereen is van harte welkom. Daarnaast zijn er de dagelijkse ritten op afspraak. Zeven dagen per week kunt u dus met ons op pad, met op zondagochtend als extraatje de thema tocht van 2 uur.

Nog nooit op een paard gezeten?  In alle rust met een op een begeleiding, gaan we vertrouwd met u op pad.. Veiligheid is gegarandeerd.
Bent u (ver)gevorderd?  Dan gaan we met u een uitdagend rit aan!!

Mogelijkheden
Voor echte beginners: een rustig rondje van 1 uur met 1 op 1 begeleiding.
Voor de meer gevorderde ruiter of amazone: naast 1 uurs ritten zijn er ook uitdagende ritten van 2 , 3 uur of zelfs dagtochten.
 

Prijzen vanaf 15 juni 2021.

  • 1 uurs rit, tot en met 16 jaar:  € 18,-  euro, vanaf 17 jaar: € 20,-
  • 2 uurs rit, tot en met 16 jaar:  € 34,-  euro, vanaf 17 jaar: € 36,-
  • 3 uurs rit, tot en met 16 jaar:  € 44,- euro, vanaf 17 jaar:  € 48,-
  • Dagtocht, 6 uur, inclusief lunch                                      :  € 85,-
  • Dagtocht met aansluitende BBQ, all incl.                        : € 105,-

Samen met uw paard op vakantie?

 Wij hebben een nauwe samenwerking met het prachtige bungalowpark " het Hof van Saksen" te Nooitgedacht".

Al sinds 1987 is het mogelijk om uw paard te stallen bij Manege Gasselte, terwijl u in alle luxe verblijft op een van deze parken. Wij zorgen ervoor dat uw paard niets tekort komt!

Bent u te gast op het Hof van Saksen , dan krijgt u zelfs 10 % korting op onze prijzen. Uiteraard kunt u ten alle tijden, ook vanuit welk vankantiepark dan ook, rechtstreeks contact met ons opnemen. ( 0599-564881). Wij maken dan een afspraak op maat met u.

Uiteraard zijn ook gasten van andere vakantieparken van harte welkom. Met maar liefts 27 ( !) omliggende parken hebben wij prima contacten , en staan wij ook vermeld in hun campingboekjes.

 

Veiligheid
Manege Gasselte is een vier sterren bedrijf. Kwaliteit, welzijn en veiligheid zijn gegarandeerd.
Wij staan garant voor goede en gezonde, voorwaartse paarden en gediplomeerde begeleiding.

Caps aanwezig en gratis te leen.

Voor afspraken of inlichtingen kunt u altijd even bellen of, nog leuker, even langskomen. 0599-564881

 

Page_afbeelding: