Meerdaagse trektochten 2019

Beleef Drenthe vanaf een paardenrug, 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen.

In samenwerking met onder andere de Boerhaarshoeve organiseren wij compleet verzorgde trektochten dwars door het schitterende Drentse landschap.

Trektochten van 2, 3, 4 of zelfs 5 dagen onder leiding van deskundige gidsen , of ingestelde gps zijn een groot succes in ons arrangementen pakket.

Zowel op paarden van ons dan wel op uw eigen prive paard laten wij u zich baden in een zorgeloze oase van hippisch en persoonlijk welzijn.
Een echte avontuurlijke aanrader en uitdaging!  
Gelegen aan de Drentsche staatsbossen, is Manege Gasselte direct aangesloten op meer als 120 kilometer ruiterpad, waar men zonder kaart of GPS als vreemdeling direct zou verdwalen. Over heel Drenthe ligt zelfs meer als 1000 km. ruiterpad, wat ook weer makkelijk aangesloten bereikbaar is via het ruiterpadnetwerk rondom Manege Gasselte.
Het zijn de heidevelden, de bossen, de vennetjes, de zandverstuivingen en de onmetelijke stilte die dit gebied zo uniek maken. Uren  kan men hier dwalen zonder stad, fabriek of dorp tegen te komen. Onze trektochten zijn werkelijk uniek in zijn soort.
Grolloo, Orvelte, Gasselte, het zijn van die authetieke drentsche dorpen, welke niet mogen ontbreken als pleisterplaats.

Kosten :
Vanaf € 300,- met eigen paard: all inn    ( Met huurpaard € 375,- ) : driedaagse tocht. ( 2 overnachtingen).
Vanaf € 400,- met eigen paard: all inn    ( Met huurpaard € 475,- ) : vierdaagse tocht. ( 3 overnachtingen)
Vanaf € 500,- met eigen paard: all inn    ( Met huurpaard € 575,-)  : vijfdaagse tocht.  ( 4 overnachtingen)

"All inn" houdt in;  gids of gps, ontbijt, lunch/picknick, warme maaltijd, vervoer bagage, koffie, thee, frisdranken, reservepaarden op achterhand.
Alcoholische consumpties zijn voor eigen rekening, en mogen uiteraard ook zelf gekocht worden.

Voor meerdaagse trektochten kan altijd in overleg wat geregeld worden. Voor meerdere informatie kunt u ons altijd bellen, zodat wij op uw wensen in kunnen spelen.

Uiteraard maken we ook wel tochten, met groepen, die met hun eigen samenstelling komen, en waarbij we geen "buitenstaanders"op laten inschrijven.
 

Zowel menners als ook ruiters en amazones zijn van harte welkom om samen met elkaar van de heerlijk natuur te genieten en samen hun passie te volgen: het paardrijden. 

Op aanvraag organiseren wij ook uw individuele  Drentse trektocht  met uw groep vanaf drie personen op een door u gekozen datum. Wij maken u hiervoor graag een offerte op maat. Dit kunnen dan zo wel 2, 3,4 als 5 daagse tochten zijn, al naar uw eigen wensen.

U kunt ook met een aanspanning deelnemen

De standaard planning ( waarvan op verzoek van afgeweken kan worden).

Vrijdag: Vertrek manege Gasselte ,Overnachten Boerhaarshoeve.

Zaterdag: Dagtocht naar Orvelte Overnachten Boerhaarshoeve.

Zondag: Zwerftocht weer naar manege Gasselte .

Van deze standaardroutes en overnachtingsplaatsen kunnen op uw verzoek, uiteraard afgeweken worden. Wij facilteren tochten door heel Drenthe, bij praktisch alle aanbieders van ( luxere) overnachtingsplaatsen.

Wij gaan graag met u in gesprek over de organisatie van uw eigen specifieke tochten met groepen of individueel.

 

Page_afbeelding: