Midweekse paardrij cursus

Heeft u altijd al willen leren paardrijden, of er gewoon eens even een midweekje of weekendje tussenuit?  Uitgebreide actuele info vindt u op deze website  onder   "arrangementen".

Wij bieden hiervoor een unieke combi van buitenleven en instructie. Aan het eind van de cursus gaan we met u gegarandeerd op pad voor een heerlijke buitenrit!  Instructie is mogelijk tot en met Z ZZ niveau, door gediplomeerde Deurne instructeurs.
Ook voor mensen met angst voor paarden, een unieke kans om in alle rust eigen met het paard te worden. Voor alle niveau's is instructie beschikbaar.

Zowel in onze groepsaccommodatie, alswel in de bed and breakfast direct naast de manege gelegen, kunnen wij u als eregast ontvangen. Paardrijden, wandelen, lezen, gezellig eten en drinken..... laat uzelf verwennen en omringen door Drentse gezelligheid en rust.

Programma:
Van maandag tot en met vrijdag bent u onze gast.

  • 2 x per dag les door gediplomeerde instructeurs, of heerlijk het bos in te paard.
  • Omgang met paard en verzorging zijn een wezenlijk onderdeel!
  • Ook voor de gevorderde ruiter de kans om onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs uw rijkwaliteiten eens extra te trainen, ook eventueel met eigen paard.
  • incl. overnachting, ontbijt, lunch en diner.

Excursie mogelijk naar o.a. de Sterrenwacht/herinneringskamp Westerbork, boomkroonpad of gevangenismuseum Veenhuizen.
 

Vanuit onze schitterende groepsaccommodatie ( www.groepsaccommodatiegasselte.nl) , het uniek gelegen vakantiehuis ( www.vakantiehuisgieten.nl), vakantiehuis aan het water ( www.recreatieverhuurdrenthe.nl ) of intieme Bed and Breakfast ( www.tiedeluk.nlwww.huizecossee.nl , www.degesholte.nl )  verzorgen wij voor u en uw ruitersport vrienden en vriendinnen in de leeftijd van 8 tot 80 jaar volledig verzorgde culinaire ruiter weekenden.
Groepsgrootte vanaf individueel tot 25 personen.

Page_afbeelding: