Midweekse paardrij cursus

Heeft u altijd al willen leren paardrijden? 

Wij bieden hiervoor een unieke combi van buitenleven en instructie. Aan het eind van de cursus gaan we gegarandeerd met u op pad voor een heerlijke buitenrit!  Instructie is mogelijk tot en met Z ZZ niveau, door gediplomeerde Deurne instructeurs.Voor elk niveau is instructie beschikbaar.
Ook voor mensen met angst voor paarden is dit een unieke kans om in alle rust en in uw eigen tempo, 1 met het paard te worden.

Zowel in onze groepsaccommodatie, alswel in een bed and breakfast op loopafstand, kunnen wij u als gast ontvangen. Paardrijden, wandelen, lezen, gezellig eten en drinken..... laat uzelf verwennen en omringen door Drentse gezelligheid en rust.

Programma:
Van maandag tot en met vrijdag bent u onze gast.

  • 2 x per dag les door gediplomeerde instructeurs, of heerlijk het bos in te paard.
  • Omgang met paard en verzorging zijn een wezenlijk onderdeel!
  • Ook voor de gevorderde ruiter de kans om onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs uw rijkwaliteiten eens extra te trainen, ook eventueel met eigen paard.
  • incl. overnachting, ontbijt, lunch en diner.

Excursie mogelijk naar o.a. de Sterrenwacht/herinneringskamp Westerbork, boomkroonpad of gevangenismuseum Veenhuizen.
 

Vanuit onze schitterende groepsaccommodatie ( www.groepsaccommodatiegasselte.nl) , het uniek gelegen vakantiehuis ( www.vakantiehuisgieten.nl), vakantiehuis aan het water ( www.recreatieverhuurdrenthe.nl ) of intieme Bed and Breakfast ( www.tiedeluk.nlwww.huizecossee.nl , www.degesholte.nl )  verzorgen wij voor u en uw ruitersport vrienden en vriendinnen in de leeftijd van 8 tot 80 jaar volledig verzorgde culinaire ruiter weekenden.
Groepsgrootte vanaf individueel tot 25 personen.
Uitgebreide actuele info vindt u op deze website  onder "arrangementen".

Page_afbeelding: