Terug naar de homepagina

Manege Gasselte biedt diverse soorten arrangementen aan, van meerdaagse arrangementen en ruiterweekenden tot kinderfeestjes voor zowel de iets meer ervaren als de minder ervaren kinderen. 


Ruiterarrangementen


Een op maat gemaakt ruiterarrangement voor zowel kleine als grote groepen: het kan allemaal! Afhankelijk van de groepsgrootte en het seizoen, kunt u overnachten in onze groepsaccommodatie. Wij hebben met diverse B&B’s en campings contact, zoals: Tiedeluk, Huize Crossee, de Berken, het Horstmannsbos en de Lenthe van Drenthe.

Een ruiterarrangement kan een halve midweek een midweek of een weekend zijn; in overleg is er veel mogelijk. Centraal staat natuurlijk het paardrijden, waarbij we zowel lessen aanbieden, maar natuurlijk ook buitenritten. Dit is allemaal aanpasbaar naar uw eigen rijniveau. 

 

Verblijf in groepsaccommodatie

Verblijf in B&B / vakantiepark

Midweek

€395,00

€495,00

Weekend

€295,00

€395,00

Halve midweek

€250,00

€295,00


Kinderfeestje


Wat is er nu leuker dan een kinderfeestje op de manege? We gaan ponyrijden, pony’s knuffelen en borstelen en natuurlijk is er tijd om cadeautjes uit te pakken. Het kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 á 3 uur.

We starten aan de stamtafel met cadeautjes uitpakken onder het genot van een glaasje ranja en wat lekkers. Mocht u taart of er iets anders erbij willen, dan kunt u dat zelf meenemen. Vervolgens gaan de kinderen ponyrijden, lekker in het bos of in de binnenbak. Voltige is in overleg ook eventueel mogelijk.

Na even weer wat gedronken te hebben, gaan we samen een pony poetsen. Tijdens het rijden en poetsen is er altijd een begeleider bij. Het feestje is daardoor ook erg geschikt voor de onervaren kinderen. Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen patat met een snack en een waterijsje toe.

De feestjes zijn veelal op de zondag; in de vakanties kan dit in overleg.

Mocht u speciale wensen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

Kosten per kind

€18,50

Kosten per mee-etende volwassene

€5,00